+40.728.089.787

Despre THIC Inchirieri Utilaje

Membra a grupului THIC Group
THIC Inchirieri Utilaje reprezinta o divizie a grupului de firme THIC Group. THIC Inchirieri Utilaje este specializata in inchirierea unei game variate atat de utilaje de gabarit mare cat si de utilaje de gabarit redus pentru lucrari mai mici, echipa noastra fiind compusa din profesionisti ce ofera consultanta in alegerea si utilizarea utilajelor de constructii - civile si industriale precum si alte tipuri de lucrari de constructii.

De asemenea, datorita colaborarii cu parteneri din Germania, inchiriem utilaje de constructii, noi sau second hand, din stoc sau pe baza de comanda online a utilajului.

Momentan detinem un parc de utilaje de constructii format din: buldoexcavatoare, miniincarcatoare, camioane si basculante,autocamioane, dumpere, motostivuitoare, cilindri compactori, placi vibrante si picioare compactoare.

Obiectivul nostru reprezinta dezvoltarea unor relatii parteneriale de foarte buna calitate si satisfacerea tuturor clientilor nostri atat din zona Moldovei cat si din alte zone ale taii. Echipa noastra de ingineri va sta mereu la dispozitie pentru toate solicitarile dumneavoastra.

Viziune si perspective

Calitate si performanta

Utilaje performante produse de
branduri de
renume.

Valorizarea resurselor umane

Investim permanent
in echipele
noastre de
angajati.

Promptitudine si eficienta

Punctualitatea reprezinta
punctul forte
care ne defineste.